Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting burgalés (1458554) - tot el poder als soviets (314450) » 425731000: T40/R0

Copa 425731000 Información oficial sobre el partido 425731000 en Hattrick

15.05.2013 12:30:00

fragments Alineación oficial del equipo 'fragments' en el partido 1 - 4 tot el poder als soviets Alineación oficial del equipo 'tot el poder als soviets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
fragments Alineación oficial del equipo 'fragments' en el partido 1 - 3 tot el poder als soviets Alineación oficial del equipo 'tot el poder als soviets' en el partido
Tiene un resultado normal 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,4 % 1,3 % 85,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fragments

Goles Goles

  • 119 Minuto 56 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Bogusław Wycichowski va treure un córner llarg cap al segon pal que en Fructuoso Carapío, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): fragments per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Markus Schindler va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip fragments Rafał Pawiński quasi marca al minut 87 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Carmelo Vera l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Heinz Hochreutener s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

tot el poder als soviets

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, Soviets es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Maksymilian Baniewicz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 53 (Gol de penalti): Passaven 53 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Maksymilian Baniewicz va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 85, Soviets va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Kacper Dubik.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Dorian Chrostek va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 87, i va fer pujar el 1 - 4 per a Soviets.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 75 (Lesión (no subst.)): Česikas Gorožankinas no va poder acabar el partit després de caure lesionat, i va deixar el Soviets amb un home menys.