Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GRAUSTEAM (794656) - Chera FC (779305) » 425730125: T40/R0

Copa 425730125 Información oficial sobre el partido 425730125 en Hattrick

15.05.2013 12:30:00

GRAUSTEAM Alineación oficial del equipo 'GRAUSTEAM' en el partido 0 - 1 moralo cf Alineación oficial del equipo 'moralo cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GRAUSTEAM Alineación oficial del equipo 'GRAUSTEAM' en el partido 0 - 3 moralo cf Alineación oficial del equipo 'moralo cf' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GRAUSTEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Jonny Tuvander va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de GRAUSTEAM, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En Adrián Desportell va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Octav Călugareanu de GRAUSTEAM va intentar batre la porteria rival al minut 89 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jari Sarracino de GRAUSTEAM es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 10 (Lesión): Leslie Heller no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Paolo Fiorettoni.
  • 094 Minuto 15 (Tirita (médico)): Eddie Anderson es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Eddie Anderson de GRAUSTEAM va abandonar el terreny de joc després de 88 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alberto Lacalle va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 26 (Evento clima: sol, OK técnico): En Adrián Desportell va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

moralo cf

Goles Goles

  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Vladimir Basarabeanu quedar desmarcat i marcar per a moralo al minut 63. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Paolo Fiorettoni, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jeremias van Vollenhove no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Jens Hansson va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Mariño Penoucos va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Paolo Fiorettoni va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriel Pratsevall de moralo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Narciso Camariñas.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Pratsevall de moralo va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lars Kyhlmo de moralo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Matthieu Dubray va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.