Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Angels on my body (773270) - FC Horta (1372508) » 425729929: T40/R0

Copa 425729929 Información oficial sobre el partido 425729929 en Hattrick

15.05.2013 12:30:00

Superpros Alineación oficial del equipo 'Superpros' en el partido 1 - 2 Valbuena de Duero Alineación oficial del equipo 'Valbuena de Duero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Superpros Alineación oficial del equipo 'Superpros' en el partido 0 - 3 Valbuena de Duero Alineación oficial del equipo 'Valbuena de Duero' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Superpros

Goles Goles

  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Emilio Castillon el va rematar Julio Vecino amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Robustiano Feltello de SP va abandonar el terreny de joc després de 33 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Aleix Vicens va entrar en el seu lloc.

Valbuena de Duero

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 43 minuts, el tirador de faltes del Valbuena va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alberto Barbón, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alberto Barbón que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Valbuena.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Silvino Fenollet va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco Serrano, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Daniel Trias ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ajdin Bušatlić va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Abundio Nespereira va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 35, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Francisco Serrano va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 47 (Ocasión de falta): En Ambroży Broda va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 47. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Valbuena va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Francisco Serrano va desviar el xut final de Cosmin Nicolae després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Zahrudin Šavija va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, un refús desafortunat de Francisco Serrano, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Silvino Fenollet no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Trias de Valbuena va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cosmin Nicolae de Valbuena es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.