Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

arii team (1371788) - Platinatos F.C. (1456507) » 425729884: T40/R0

Copa 425729884 Información oficial sobre el partido 425729884 en Hattrick

15.05.2013 12:30:00

St. Martins Mambas F,C. Alineación oficial del equipo 'St. Martins Mambas F,C.' en el partido 0 - 6 Platinatos F.C. Alineación oficial del equipo 'Platinatos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
St. Martins Mambas F,C. Alineación oficial del equipo 'St. Martins Mambas F,C.' en el partido 1 - 2 Platinatos F.C. Alineación oficial del equipo 'Platinatos F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,0 % 43,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

St. Martins Mambas F,C.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Piotr Szadurski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Platinatos F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Abel Valdés Ozores va posar els visitants PFC per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de PFC van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Dan Vălean.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mats Kvarnén de PFC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 26 de partit.
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): El PFC era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Adri Picas va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): En Abel Valdés Ozores entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al PFC, un peu providencial d'en Nickolas Jacoby va situar el 0-5 al panell digital.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 71 minuts quan Abel Valdés Ozores va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 6 per a PFC.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mats Kvarnén es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 209 Minuto 61 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Cristiano Barbosa? Un error clamorós seu va donar a Mats Kvarnén una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de PFC, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Julio Maestre va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.