Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RIAZOR F.S (1338542) - Druidas F.C. (776030) » 425727931: T40/R0

Copa 425727931 Información oficial sobre el partido 425727931 en Hattrick

15.05.2013 12:30:00

RIAZOR F.S Alineación oficial del equipo 'RIAZOR F.S' en el partido 1 - 6 Druidas F.C. Alineación oficial del equipo 'Druidas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
RIAZOR F.S Alineación oficial del equipo 'RIAZOR F.S' en el partido 0 - 8 Druidas F.C. Alineación oficial del equipo 'Druidas F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RIAZOR F.S

Goles Goles

  • 116 Minuto 67 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 67 minuts quan Recadero Sánchez-Asiaín va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Bachar Rais, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mario Carreño de RIAZOR la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Druidas F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 12 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Petruş Apolzan sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Iurgi García Ortiz que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Iurgi García Ortiz va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 14, i va fer pujar el 0 - 2 per a Druidas.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 30, Druidas va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ariel Agustín Montoya.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): David Lorphelin de Druidas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Gebhardt Bothmer la va rematar David Lorphelin amb una magnífica volea que va fer pujar per a Druidas el 1 - 5.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, David Durand va augmentar l'avantatge de Druidas a 1 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En David Lorphelin ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan David Lorphelin va estar a punt de posar per davant a Druidas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Dietrich Dreyer va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): David Lorphelin de Druidas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 47 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Iurgi García Ortiz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Druidas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de David Lorphelin. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Semblava que Almar Schokker s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.