Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tarraggona (994535) - the destructors arrg (1433244) » 425727075: T40/R0

Copa 425727075 Información oficial sobre el partido 425727075 en Hattrick

15.05.2013 12:45:00

LaCarisa FC Alineación oficial del equipo 'LaCarisa FC' en el partido 3 - 4 -SPORDRINK.CF- Alineación oficial del equipo '-SPORDRINK.CF-' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
LaCarisa FC Alineación oficial del equipo 'LaCarisa FC' en el partido 4 - 3 -SPORDRINK.CF- Alineación oficial del equipo '-SPORDRINK.CF-' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,7 % 29,0 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaCarisa FC

Goles Goles

  • 104 Minuto 75 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de LaCarisa al minut 75. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Giorgio Clemente va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Miquel Feliubadaló s'emportà una gran ovació del públic local al minut 77, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 113 Minuto 88 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al LaCarisa una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Adrià Vilaseca, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 1 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 1 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Giorgio Clemente va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alan Tijanić va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Julio Holgado va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 11 (Ocasión por el centro): LaCarisa enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Adrià Vilaseca va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 47 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 204 Minuto 57 (Ocasión de penalti): En Giorgio Clemente va errar un llançament des del punt de penal al minut 57. Durant la resta de partit va sentir algun xiulet des de la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Miquel Feliubadaló de LaCarisa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Giorgio Clemente ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 60 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en José Maura probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

-SPORDRINK.CF-

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Garikoitz Iturregi va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17, un xut de Cecilio Espiga des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 119 Minuto 85 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip SPORDRINK va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Francisco José Villalaín va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 3.
  • 171 Minuto 101 (Gol por el centro): En Raúl Gorostidi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 101 el marcador reflectia el 3 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Mieres de SPORDRINK es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco José Villalaín de SPORDRINK va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Perico Tenorio Tirado no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.