Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Les mandonguilles atòmiques (441044) - Osuna BC (124173) » 425726273: T40/R0

Copa 425726273 Información oficial sobre el partido 425726273 en Hattrick

15.05.2013 12:45:00

fcb barcelona club Alineación oficial del equipo 'fcb barcelona club' en el partido 1 - 5 Arcangeles del infierno Alineación oficial del equipo 'Arcangeles del infierno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
fcb barcelona club Alineación oficial del equipo 'fcb barcelona club' en el partido 0 - 8 Arcangeles del infierno Alineación oficial del equipo 'Arcangeles del infierno' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fcb barcelona club

Goles Goles

  • 104 Minuto 83 (Gol de penalti): Al minut 83, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Glib Zhosan va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hegoi Itxaso de barcelona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37 del partit, Hegoi Itxaso de l'equip barcelona, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mihail Klisurov.

Arcangeles del infierno

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Lars Welo quedar desmarcat i marcar per a Arcangeles al minut 15. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, un xut de Baltazar Drogowski des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Baltazar Drogowski de Arcangeles l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 40 de partit.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a Arcangeles l'avantatge per 0 - 4. Baltazar Drogowski en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Baltazar Drogowski va aprofitar un error defensiu al minut 82, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a Arcangeles.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, el Arcangeles va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pier Ugo Pietropaolo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Arcangeles quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Patxi Abel va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 235 Minuto 78 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Patxi Abel va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del barcelona. La jugada d'estratègia del Arcangeles per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Baltazar Drogowski va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Baltazar Drogowski de Arcangeles es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Joško Vertovšek va sortir coix del terreny de joc, substituït per Gusztáv Zanyi. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.