Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vámonos Átomos! (492452) - Pancho C.F (438381) » 423711977: T39/R7

Copa 423711977 Información oficial sobre el partido 423711977 en Hattrick

06.03.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 7

Esparto de Braga Alineación oficial del equipo 'Esparto de Braga' en el partido 4 - 3 orrius Alineación oficial del equipo 'orrius' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Esparto de Braga Alineación oficial del equipo 'Esparto de Braga' en el partido 2 - 2 orrius Alineación oficial del equipo 'orrius' en el partido
Tiene suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,7 % 31,6 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esparto de Braga

Goles Goles

  • 101 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52, Ínigo Ayuso es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Krzysztof Palmowski va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 del partit, el jugador Ínigo Ayuso de Esparto va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 138 Minuto 98 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Wiljo Adriaans va anar directament als peus de Paweł Cymbor que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Krzysztof Palmowski va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 21 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Andrea Leib de Esparto es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 24, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Paweł Cymbor va estar a punt d'avançar els locals al minut 96 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

orrius

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip orrius va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Edward Głombik va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 184 Minuto 9 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al orrius per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 9. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Pepe Sánchez. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Mehdi Rahmati va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Edward Głombik al minut 72, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pepe Sánchez de orrius amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.