Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peral United (486091) - Marín Cf (308342) » 423537734: T39/R6

Copa 423537734 Información oficial sobre el partido 423537734 en Hattrick

27.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 6

Peral United Alineación oficial del equipo 'Peral United' en el partido 0 - 5 Aguilas Reales Alineación oficial del equipo 'Aguilas Reales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Peral United Alineación oficial del equipo 'Peral United' en el partido 0 - 3 Aguilas Reales Alineación oficial del equipo 'Aguilas Reales' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peral United

Aguilas Reales

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Leonard Jucan va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Leonard Jucan de Aguilas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 16. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 21 (Gol de penalti): Passaven 21 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Luca Periccioli va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 180 Minuto 69 (Gol de falta): Luca Periccioli va incrementar l'avantatge a 0 - 4 per a Aguilas gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 76 de partit va donar a Aguilas l'avantatge per 0 - 5. Denny Burgk en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 20 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Luca Periccioli al minut 20.
  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Whitney Shockley de Aguilas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 27 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Paweł Masztalerz va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): En Justus Hofinger ocupà el lloc d'en Octaaf De Vos al 7 minuts, dos minuts després que el jugador de Aguilas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.