Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Opañel (1458526) - Losmasdelomas (435745) » 423537431: T39/R6

Copa 423537431 Información oficial sobre el partido 423537431 en Hattrick

27.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 6

pantakerias-madrid fc Alineación oficial del equipo 'pantakerias-madrid fc' en el partido 0 - 4 lalaki Alineación oficial del equipo 'lalaki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pantakerias-madrid fc Alineación oficial del equipo 'pantakerias-madrid fc' en el partido 2 - 1 lalaki Alineación oficial del equipo 'lalaki' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,5 % 17,0 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pantakerias-madrid fc

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jaime Viguera va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Jaime Viguera no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Baudilio Acosta.

lalaki

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Passats 21 minuts de partit, lalaki es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Effie Bonfeld es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Oto Viriato, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 67 de partit va donar a lalaki l'avantatge per 0 - 3. Pep Lluís Güell en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del lalaki van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Oto Viriato va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de lalaki va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Andreas Lepp, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Carmine Patel de lalaki va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Andrin Ratti va prendre el seu rol al minut 73.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 36 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Andreas Lepp, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.