Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Flechas de Aliste C.F. (801015) - forzaBlanquiazul (30690) » 423366655: T39/R5

Copa 423366655 Información oficial sobre el partido 423366655 en Hattrick

20.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 5

Flechas de Aliste C.F. Alineación oficial del equipo 'Flechas de Aliste C.F.' en el partido 2 - 1 wobbuffet f.c. Alineación oficial del equipo 'wobbuffet f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Flechas de Aliste C.F. Alineación oficial del equipo 'Flechas de Aliste C.F.' en el partido 2 - 1 wobbuffet f.c. Alineación oficial del equipo 'wobbuffet f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flechas de Aliste C.F.

Goles Goles

  • 110 Minuto 40 (Gol de falta): Al minut 40, Flechas van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Abel Fontecha va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del wobbuffet. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jean-Robert De Backer la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Flechas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Flechas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Abel Nájera ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 239 Minuto 37 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Abel Fontecha va deixar a Semen Lyanov assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Abel Fontecha va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Abel Fontecha! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Víctor Cirarruistia va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Marc Balsach.

wobbuffet f.c.

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de wobbuffet va ser finalitzada des de l'esquerra per Semen Lyanov al minut 27. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): wobbuffet va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Guillermo Ibarburu va desviar el xut final de Felipe Galarza després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Juan Víctor Valcarce quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Silvio Barrio de wobbuffet va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Jordi Ramoneda no era cap impediment.