Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dagares Mediación (774756) - Santfeliuenc FC (125336) » 423366641: T39/R5

Copa 423366641 Información oficial sobre el partido 423366641 en Hattrick

20.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 5

Santa Barbara Alineación oficial del equipo 'Santa Barbara' en el partido 2 - 4 Sant Feliuenc Alineación oficial del equipo 'Sant Feliuenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santa Barbara Alineación oficial del equipo 'Santa Barbara' en el partido 2 - 0 Sant Feliuenc Alineación oficial del equipo 'Sant Feliuenc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santa Barbara

Goles Goles

  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Rafael Narvaez Campos, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 4 per a SB.
  • 103 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Tomàs Vallvé va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): SB enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Felipe Arellano va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Nico Lallinger no va entrar per centímetres.

Sant Feliuenc

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): El Feliuenc era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Teodor Mompó va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Feliuenc van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Óscar Hevia.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Leon Dyguda, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ştefan-Paul Ciucă va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Feliuenc va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Óscar Hevia va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Óscar Hevia va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tutam Çağın de Feliuenc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.