Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paparrutxes HC (1462172) - Sants Naptakers (313074) » 423366497: T39/R5

Copa 423366497 Información oficial sobre el partido 423366497 en Hattrick

20.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 5

Paparrutxes HC Alineación oficial del equipo 'Paparrutxes HC' en el partido 6 - 7 Libertarios de Sants Alineación oficial del equipo 'Libertarios de Sants' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Paparrutxes HC Alineación oficial del equipo 'Paparrutxes HC' en el partido 2 - 1 Libertarios de Sants Alineación oficial del equipo 'Libertarios de Sants' en el partido
Tiene mucha potra 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,4 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paparrutxes HC

Goles Goles

  • 114 Minuto 66 (Gol de penalti): Al minut 66, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Ben Braagaard no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Paparrutxes van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mathew Kruger, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 224 Minuto 103 (Ocasión de penalti): Al minut 103, Paparrutxes va disposar d'un penal a favor, però el xut de Ben Braagaard va ser aturat per Josep 'Granota' Brinques.
  • 221 Minuto 109 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Robustiano Arzalluz va estar a punt d'acabar en gol al minut 109, però el porter visitant Josep 'Granota' Brinques va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Ben Braagaard de Paparrutxes, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Josep 'Granota' Brinques en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Paparrutxes, Edmund Kupčok, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Juan Setón de Paparrutxes, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Josep 'Granota' Brinques en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Juan Pidal de Paparrutxes, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Josep 'Granota' Brinques en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Paparrutxes Jesús Valbás no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Josep 'Granota' Brinques es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Robustiano Arzalluz xutant per a Paparrutxes va fer anar la pilota just on la volia, però Josep 'Granota' Brinques, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Libertarios de Sants

Goles Goles

  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Libertarios va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Biel Quintà va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Biel Quintà va estar a punt de posar per davant a Libertarios amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rik Macor va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 108, quan en Javier Cortiguera va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Javier Cortiguera va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Jordi Márquez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Libertarios.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Libertarios César Izu no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rik Macor es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Libertarios Ignacio Sánchez Salares no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rik Macor es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 055 Minuto 134 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Alejandro Lara Parreño de Libertarios va executar el tir amb una gran tècnica posant el 6 - 6 al marcador.
  • 055 Minuto 136 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Ignacio Cantos va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Libertarios a la tanda de penals: 6 - 7!