Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manda Chover CF (117808) - Mortimer's FC (490350) » 423365850: T39/R5

Copa 423365850 Información oficial sobre el partido 423365850 en Hattrick

20.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 5

F.C. Composite Alineación oficial del equipo 'F.C. Composite' en el partido 1 - 2 Mortimer's FC Alineación oficial del equipo 'Mortimer's FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Composite Alineación oficial del equipo 'F.C. Composite' en el partido 3 - 0 Mortimer's FC Alineación oficial del equipo 'Mortimer's FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Composite

Goles Goles

  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Composite van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Lander van Wouw en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Simon Feeney va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 21 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Amadeo Baiña va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Composite enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 216 Minuto 56 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Amadeo Baiña va ser clau en la jugada d'atac de Composite al minut 56, quan ell mateix va fer una passada brutal a Feliciano Narea, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Feliciano Narea no va entrar per centímetres.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Després de 39 minuts jugats, Antonio Arizmendi López es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jesús Vanacloig.

Mortimer's FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 40 minuts, el tirador de faltes del Mortimers va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ganyo Savov, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 59, Mortimers va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Donjet Pëllumbi.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Mortimers va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Abel Callo va desviar el xut final de Ganyo Savov després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Armando Corbatón es va comportar com un juvenil al minut 83 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ganyo Savov de Mortimers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Donjet Pëllumbi de Mortimers es va emportar una amonestació al minut 64 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88 de partit, Ganyo Savov de Mortimers va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Era el minut 44 quan després d'una dura entrada, el jugador Flip Lantink de Mortimers s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.