Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vilaselán (1370090) - Migranha (801624) » 423194627: T39/R4

Copa 423194627 Información oficial sobre el partido 423194627 en Hattrick

13.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 4

Vilaselán Alineación oficial del equipo 'Vilaselán' en el partido 3 - 4 Migranha Alineación oficial del equipo 'Migranha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vilaselán Alineación oficial del equipo 'Vilaselán' en el partido 2 - 1 Migranha Alineación oficial del equipo 'Migranha' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,7 % 6,9 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vilaselán

Goles Goles

  • 102 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Renato Alfoz de Vilaselán va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.
  • 101 Minuto 62 (Gol por el centro): Torbjörn Kihltorp de Vilaselán va demostrar les seves habilitats al minut 62 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 4.
  • 102 Minuto 73 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Vilaselán van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Spiros Farakatos en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 3 - 4.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): El jugador de Vilaselán Pepe Inoso va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Tomás Borreguero va entrar en el seu lloc.

Migranha

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Lázaro Folgueiras va treure un córner llarg cap al segon pal que en Sergio López Díez, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 184 Minuto 14 (Gol de penalti): Migranha va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Lázaro Folgueiras va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Michele Malantrucco, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Carlos Sánchez Aguado va ser l'anotador del 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 3 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Lázaro Folgueiras va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Heitor Eiriz, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Heitor Eiriz va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Al minut 68, Sergio López Díez de Migranha va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.