Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ventas Mou Football Club (434622) - Bamboo (1418362) » 423194617: T39/R4

Copa 423194617 Información oficial sobre el partido 423194617 en Hattrick

13.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 4

Real Artistas Alineación oficial del equipo 'Real Artistas' en el partido 6 - 8 FC Bamboo Alineación oficial del equipo 'FC Bamboo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Artistas Alineación oficial del equipo 'Real Artistas' en el partido 1 - 1 FC Bamboo Alineación oficial del equipo 'FC Bamboo' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,5 % 37,2 % 30,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Artistas

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Artistas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 8 Diego Galán va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Thomas Tissot va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Nicolas Bertho s'emportà una gran ovació del públic local al minut 87, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Silvio Jonjić va estar a punt d'acabar en gol al minut 101, però el porter visitant Fabio Berdillo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Silvio Jonjić de Artistas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Valles Pla de Artistas es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Artistas puguin veure en Rolando Gil de Vivero jugant de nou; ja que al minut 86 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Hugo Villamayor el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Artistas José Luis Vellosillo va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Diego Galán xutant per a Artistas va fer anar la pilota just on la volia, però Fabio Berdillo, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Artistas, Michael Rudolf Elbufer, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Silvio Jonjić de Artistas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fabio Berdillo en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Sílvinho Brites anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 7 per a Artistas.

FC Bamboo

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 19 minuts Jordão Mendes Figueiredo va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Antonio Charro va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Bamboo i marcant el 1 - 2.
  • 116 Minuto 86 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Antonio Charro sempre és una garantia. Al minut 86, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Xacobo Verea marcar el 2 - 3 per al Bamboo.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): Crispin von Mentlen hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Zbigniew Smoleń havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 274 Minuto 88 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 88, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Bamboo van sortir al contraatac amb encert al minut 89, però Jordão Mendes Figueiredo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thimios Plessas de Bamboo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): Philipp Unterhauser de Bamboo va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Michael Rudolf Elbufer s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 3 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Thimios Plessas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Fabio Berdillo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a Bamboo.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Bamboo Jordão Mendes Figueiredo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Michael Rudolf Elbufer es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 7.
  • 057 Minuto 133 (Penalti marcado (nervioso)): A en Xacobo Verea de Bamboo li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Michael Rudolf Elbufer posant el 6 - 8 a l'electrònic.