Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cobardicars FC (772630) - -_ThE INmOrTaLS_- (1590274) » 423194519: T39/R4

Copa 423194519 Información oficial sobre el partido 423194519 en Hattrick

13.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 4

Cobardicars FC Alineación oficial del equipo 'Cobardicars FC' en el partido 1 - 2 -_ThE INmOrTaLS_- Alineación oficial del equipo '-_ThE INmOrTaLS_-' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cobardicars FC Alineación oficial del equipo 'Cobardicars FC' en el partido 1 - 5 -_ThE INmOrTaLS_- Alineación oficial del equipo '-_ThE INmOrTaLS_-' en el partido
Tiene un resultado normal 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cobardicars FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Corria el minut 9 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Giacomo Carlea, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Roberto Aroldi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Roberto Aroldi va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Bertalan Leel-Ősy rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Cobardicars va fer una substitució al minut 71. Arthur Henselmeier va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Danila Petrakov.

-_ThE INmOrTaLS_-

Goles Goles

  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador visitant Fernando Pellico va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 18 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): INmOrTaLs va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 84. Fernando Pellico va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 32 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 32 la va desaprofitar Jesús Salinas Mila de INmOrTaLs, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Fernando Pellico quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Raúl Olivos ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Raúl Olivos va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Oriol 'Rooney' Bou s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.