Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tinc gana (437291) - Tarados Galácticos (1457052) » 423193846: T39/R4

Copa 423193846 Información oficial sobre el partido 423193846 en Hattrick

13.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 4

Tinc gana Alineación oficial del equipo 'Tinc gana' en el partido 2 - 3 Monos Cachondos Alineación oficial del equipo 'Monos Cachondos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tinc gana Alineación oficial del equipo 'Tinc gana' en el partido 2 - 3 Monos Cachondos Alineación oficial del equipo 'Monos Cachondos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,6 % 49,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tinc gana

Goles Goles

  • 102 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Tinc va reduir el marcador al minut 58 a 1 - 2 quan Donald Heerink va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 111 Minuto 63 (Gol por el centro): Israel Quevedo s'emportà una gran ovació del públic local al minut 63, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alejandro Boronat va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Cris Combeller va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Cris Combeller i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Tinc, però el xut de Jorge Bayano va sortir bastant desviat.

Monos Cachondos

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Preston Medeiros va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Preston Medeiros de Cachondos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 40 de partit.
  • 173 Minuto 104 (Gol por la derecha): Al minut 104 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de David Fuentes Ros que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cachondos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Maximiliano Álvarez Gundín, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Preston Medeiros va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Bajo Fernández va marcar al minut 76 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Cachondos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 77, quan Hermenexildo Alanís va quedar-se sol davant el porter Salva Echegaray, però aquest va poder aturar el xut.
  • 235 Minuto 102 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Maximiliano Álvarez Gundín, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.