Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tozolon FC (489114) - racing de ruzafa (774035) » 423193832: T39/R4

Copa 423193832 Información oficial sobre el partido 423193832 en Hattrick

13.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 4

oviedin Alineación oficial del equipo 'oviedin' en el partido 2 - 0 racing de ruzafa Alineación oficial del equipo 'racing de ruzafa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
oviedin Alineación oficial del equipo 'oviedin' en el partido 2 - 1 racing de ruzafa Alineación oficial del equipo 'racing de ruzafa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

oviedin

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats van embogir quan en Neculai Velicu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de oviedin.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): Carlos Compains va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de oviedin, Federico Carrillo, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Federico Carrillo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de oviedin.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Federico Carrillo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de oviedin que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Moisés Iribi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Adão Guimarães va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Roope Parko va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Moisés Iribi de oviedin gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Angelo Duval es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Witold Czubakowski.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44, Elías Mancilla de oviedin es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 72 (Lesión grave): Ignasi Cabanellas, de oviedin, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Rodrigo Gaztañaga el va substituir.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Roope Parko de oviedin va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Narcís Lloveras va entrar en el seu lloc.

racing de ruzafa

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Fernando Villarías va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 29. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Tomek Fert va fer una jugada per la banda esquerra, però Julio Olarte va aturar el seu xut.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): racing va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 71, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Yoel Vélez.
  • 239 Minuto 86 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Selmo Veleiro va deixar a Moisés Iribi assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 250 Minuto 88 (Ocasión de falta): Florentas Krivotulovas va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 88.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42 de partit, el jugador Selmo Veleiro de racing es va lesionar lleugerament però va poder continuar.