Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Autobús FC (47899) - kadizfornia (777304) » 423193187: T39/R4

Copa 423193187 Información oficial sobre el partido 423193187 en Hattrick

13.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 4

locos x el suicidio II Alineación oficial del equipo 'locos x el suicidio II' en el partido 3 - 4 Energizer Team Alineación oficial del equipo 'Energizer Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
locos x el suicidio II Alineación oficial del equipo 'locos x el suicidio II' en el partido 2 - 3 Energizer Team Alineación oficial del equipo 'Energizer Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,1 % 7,9 % 70,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

locos x el suicidio II

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Corria el minut 13 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Luca Ignacio Wehbe, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pierre-Marie Delahaye va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Lourenço Reis, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a suicidio.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El jugador local Boleslav Manakin per poc que no incrementa el marcador al minut 47. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Florian Coudret va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Alfredo Biancolilla de suicidio va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): En Wout Cobbaut ocupà el lloc d'en Lourenço Reis al 62 minuts, dos minuts després que el jugador de suicidio quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 9 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Florindo Agasucci, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Energizer Team

Goles Goles

  • 151 Minuto 42 (Gol por el centro): Un mica després, Nikolay Yakubovskiy de Energizer va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 57 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Raúl Gil de Gibaja va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 57 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 61. L'anotador per Energizer va ser Nikolay Yakubovskiy, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 138 Minuto 93 (Gol evento especial extremo + rematador): En Antonio García Ferreros va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Raúl Gil de Gibaja la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 4 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Gómez de Espinosa de Energizer es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.