Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JITOS BEASTS (779101) - los hombres del black (1433415) » 423193128: T39/R4

Copa 423193128 Información oficial sobre el partido 423193128 en Hattrick

13.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 4

Aula Virtual F.C. Alineación oficial del equipo 'Aula Virtual F.C.' en el partido 3 - 4 AERRSIGANAMO Alineación oficial del equipo 'AERRSIGANAMO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Aula Virtual F.C. Alineación oficial del equipo 'Aula Virtual F.C.' en el partido 1 - 5 AERRSIGANAMO Alineación oficial del equipo 'AERRSIGANAMO' en el partido
Tiene suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aula Virtual F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 6 minuts, el tirador de faltes del Virtual va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en José Ricardo Icart, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 14 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Virtual el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Albino Camba va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Manuel Álvarez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Virtual se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 27.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Virtual va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Joan Moliner va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Onofre Hartos.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 es va veure una gran oportunitat per a Virtual per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Álvaro Escavias, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

AERRSIGANAMO

Goles Goles

  • 152 Minuto 17 (Gol por la izquierda): En Txema Sanz va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 19, Giorgio Delfino va pentinar un córner cap al segon pal que Fabio Manunta va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.
  • 163 Minuto 48 (Gol por la derecha): El jugador visitant Kevin Gyan va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 48 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 93 (Gol de contra por el centro): Frédéric Joffre va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, AERRSIGANAMO, al minut 93. El marcador va canviar a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Kevin Gyan va encarar al porter al 12, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Mariusz Chwiej quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Kevin Gyan va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 78, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Achacy Dyrka va aconseguir desviar el seu xut a córner.