Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Weide F.C (1596705) - Dinamo de Garum (124026) » 423014989: T39/R3

Copa 423014989 Información oficial sobre el partido 423014989 en Hattrick

06.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 3

Weide F.C Alineación oficial del equipo 'Weide F.C' en el partido 2 - 1 Cabreta's Team Alineación oficial del equipo 'Cabreta's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Weide F.C Alineación oficial del equipo 'Weide F.C' en el partido 4 - 0 Cabreta's Team Alineación oficial del equipo 'Cabreta's Team' en el partido
Tiene mala suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Weide F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 els aficionats van embogir quan en Filip Wnuk-Lipiński va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de WFC.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Eder Larraburu va donar a WFC un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Lars Kristian Thorup va superar els defenses rivals per velocitat al minut 34 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Eder Larraburu, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Després de 72 minuts jugats, Eder Larraburu es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Andriy Bogomazov.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Maximilian Chenot, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Cabreta's Team

Goles Goles

  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Cabretas eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 41, Håkan Falklind va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Victor Aguad que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Victor Aguad de Cabretas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Håkan Falklind de Cabretas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Muhterem Soyhan no era cap impediment.