Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Matama (796368) - Arabateam (437355) » 423014388: T39/R3

Copa 423014388 Información oficial sobre el partido 423014388 en Hattrick

06.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 3

Matama Alineación oficial del equipo 'Matama' en el partido 3 - 2 Los Griguis Alineación oficial del equipo 'Los Griguis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Matama Alineación oficial del equipo 'Matama' en el partido 2 - 0 Los Griguis Alineación oficial del equipo 'Los Griguis' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Matama

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Matama van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Javier Pablo Heredia Montoya va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 66 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ján Chovančák va treure un córner llarg cap al segon pal que en Lauri Komulainen, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 2.
  • 123 Minuto 105 (Gol por la derecha): Matama s'avançava al marcador al minut 105, després d'un rebot que va caçar en Lauri Komulainen per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Marko Basse gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Ramón Montalvo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Matama va ser a punt de marcar al minut 76, quan el seu jugador Brian Reid va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Adrien Marsac va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Matama se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Matama per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 78, quan Lauri Komulainen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): Matama va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 103 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Salvo Quaglieri ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Los Griguis

Goles Goles

  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Griguis va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Eduard Albà, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Eduard Albà va marcar al minut 38 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Eduard Albà va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Massimo Bernocchi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José María Gil no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Carlos Aragón estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Damián Escalante va entorpir al marcador d'en Ignacio Juez per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Griguis va fer una substitució al minut 78. Casiano Lamelo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Lenin Cevallos.