Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Coraçaos (1596976) - Viralatas FC (1600122) » 423013979: T39/R3

Copa 423013979 Información oficial sobre el partido 423013979 en Hattrick

06.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 3

Los Coraçaos Alineación oficial del equipo 'Los Coraçaos' en el partido 1 - 2 Wensislaw Alineación oficial del equipo 'Wensislaw' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Coraçaos Alineación oficial del equipo 'Los Coraçaos' en el partido 0 - 1 Wensislaw Alineación oficial del equipo 'Wensislaw' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Coraçaos

Goles Goles

  • 124 Minuto 63 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 63 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Steffen Michael Eiche. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Thierry Buringa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Steffen Michael Eiche va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Coraçaos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Coraçaos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 31, però el xut de Onni Lehtonen des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): Coraçaos va fer una substitució al minut 20. Óscar Morón va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Nitay Mashash.
  • 095 Minuto 34 (Lesión): Nitay Mashash va sortir coix del terreny de joc, substituït per Rupert Bergadà. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Wensislaw

Goles Goles

  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 65 minuts, el tirador de faltes del Wensislaw va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Cristoph Meyert, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Wensislaw va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 76. Angelo Bosman va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Wensislaw va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lucas Cancino va desviar el xut final de Tarenaldo Ferrer Fuentes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 208 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Paco Muñiz de Wensislaw va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Vasil Manaskov que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Torres de Wensislaw va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tarenaldo Ferrer Fuentes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.