Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

reverso tenebroso (1433418) - pataboy (433853) » 423013603: T39/R3

Copa 423013603 Información oficial sobre el partido 423013603 en Hattrick

06.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 3

reverso tenebroso Alineación oficial del equipo 'reverso tenebroso' en el partido 5 - 4 pataboy Alineación oficial del equipo 'pataboy' en el partido
2 / 4 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 3
1 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 2 / 2
1 / 3 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 1
2 Evento 51xTarjetas 1
1 Evento 090LesionesEvento 09xLesiones 1 + 0
47 % Posesión 45' 53 %
51 % Posesión 90' 49 %
Normal Táctica Atacar por bandas Nivel de táctica: 13Nivel de táctica: 13
reverso tenebroso Alineación oficial del equipo 'reverso tenebroso' en el partido 5 - 4 pataboy Alineación oficial del equipo 'pataboy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
reverso tenebroso Alineación oficial del equipo 'reverso tenebroso' en el partido 1 - 1 pataboy Alineación oficial del equipo 'pataboy' en el partido
Tiene mucha potra 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,3 % 11,7 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

reverso tenebroso

Goles Goles

  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del tenebroso van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Zbigniew Szczygłowski va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Passat el minut 72 de joc, Primo Minder facilitava les coses al tenebroso amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Zbigniew Szczygłowski! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Elia Erba va estar a punt de marcar al minut 71 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Khlifa Hicheri de tenebroso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 95 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 95, Elia Erba de tenebroso va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 98 (Lesión): tenebroso es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Andrei Pană no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pier Francesco Buttazzo al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Elia Erba que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Khlifa Hicheri probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de tenebroso Milo van Oorschot va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Ulfried Kalenda de tenebroso, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Clodoveo Coca en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Elia Erba, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Clodoveo Coca va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de tenebroso i 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de tenebroso, Cid Arruda, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Pier Francesco Buttazzo xutant per a tenebroso va fer anar la pilota just on la volia, però Clodoveo Coca, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): En Khlifa Hicheri anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a tenebroso.

pataboy

Goles Goles

  • 170 Minuto 8 (Gol de falta): Txema Ybarra Ortiz va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 8. 0 - 1 per a pataboy.
  • 180 Minuto 21 (Gol de falta): Txema Ybarra Ortiz va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a pataboy gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Jorge Villaruel quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Vítor Carlos Gomes, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patrocinio Pino de pataboy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 64 (Tirita): Al minut 64, Lucas Săvulescu de pataboy es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Txema Ybarra Ortiz de pataboy va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de pataboy Jorge Villaruel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Vítor Carlos Gomes es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de pataboy Álvaro Puig Parias, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Vítor Carlos Gomes. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Lucas Săvulescu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de pataboy Clodoveo Coca va intentar enganyar Vítor Carlos Gomes amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 059 Minuto 137 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ginés Vito de pataboy anava molt fort i col·locat però Vítor Carlos Gomes no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 4.