Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Losilla.C.F. (1600936) - Cortello CH (1417952) » 423013337: T39/R3

Copa 423013337 Información oficial sobre el partido 423013337 en Hattrick

06.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 3

Dos de Mayo Alineación oficial del equipo 'Dos de Mayo' en el partido 3 - 2 Arima Gorrria F.T, Alineación oficial del equipo 'Arima Gorrria F.T,' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Dos de Mayo Alineación oficial del equipo 'Dos de Mayo' en el partido 4 - 4 Arima Gorrria F.T, Alineación oficial del equipo 'Arima Gorrria F.T,' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,7 % 35,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dos de Mayo

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Mayo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 34 Ignacio Butragueño va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Ramón María Carlos va augmentar l'avantatge de Mayo a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mayo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ramón María Carlos va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ramón María Carlos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): Dominik Volčík no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Arima Gorrria F.T,

Goles Goles

  • 151 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 els aficionats de Gorrria van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Osvaldo Foietta va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): Gorrria van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 79 quan Alberto Henao sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Gorrria va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Osvaldo Foietta va quedar-se sol davant el porter Irmantas Pelekevičius, però aquest va poder aturar el xut.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de José Almendros la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Gorrria havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 68 en Jerzy Rudowski va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Irmantas Pelekevičius va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 81, en un 1 contra 1 amb el porter, però Irmantas Pelekevičius va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de José Vergas des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Gorrria a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alberto Henao va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): José Almendros, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Filiberto Bordás no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.