Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C. Calo (992306) - Vallemar FC (118938) » 423013162: T39/R3

Copa 423013162 Información oficial sobre el partido 423013162 en Hattrick

06.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 3

A.C. Calo Alineación oficial del equipo 'A.C. Calo' en el partido 2 - 1 GABASAM Alineación oficial del equipo 'GABASAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A.C. Calo Alineación oficial del equipo 'A.C. Calo' en el partido 3 - 1 GABASAM Alineación oficial del equipo 'GABASAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Calo

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els seguidors del A.C. contenien la respiració mentre en Adrián Villafañe s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del GABASAM. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Miquel Àngel Cervera la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del A.C. es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11, César Abaurrea arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip A.C. Jorge Soto Ruiz quasi marca al minut 12 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Tim Nicklisch l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Nemesi Pascuet, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oriol Tartera de A.C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Dani Elusa va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en David Colldeforn.

GABASAM

Goles Goles

  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 75 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Xerardo da Senra de GABASAM marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 37 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Xerardo da Senra va enviar un xut des de 40 metres al minut 37, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Manuel Dehesa va fer una jugada per la banda esquerra, però Raúl Álvarez va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Micha Gehrmann va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Micha Gehrmann va encarar al porter al 77, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Dehesa de GABASAM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 70 (Tirita (médico)): Semblava que Micha Gehrmann s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.