Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C iVallMusic (435025) - Santfeliuenc FC (125336) » 423012397: T39/R3

Copa 423012397 Información oficial sobre el partido 423012397 en Hattrick

06.02.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 3

F.C iVallMusic Alineación oficial del equipo 'F.C iVallMusic' en el partido 1 - 2 Sant Feliuenc Alineación oficial del equipo 'Sant Feliuenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C iVallMusic Alineación oficial del equipo 'F.C iVallMusic' en el partido 0 - 4 Sant Feliuenc Alineación oficial del equipo 'Sant Feliuenc' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C iVallMusic

Goles Goles

  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Joni Bergström va anar directament als peus de Valentino Sabaini que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): El jugador de iVallMusic Valentino Sabaini quasi va assolir l'empat al minut 65 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): José Veneberg de iVallMusic va abandonar el terreny de joc després de 74 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Francesc Vilamajor va entrar en el seu lloc.

Sant Feliuenc

Goles Goles

  • 174 Minuto 23 (Gol de penalti): Quan passaven 23 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Feliuenc. En Eufemio 'Jefecito' Gaciño va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Ştefan-Paul Ciucă de Feliuenc va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Tutam Çağın va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Ştefan-Paul Ciucă va marcar al minut 18 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Teodor Mompó va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Alcide Miceli, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Feliuenc va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Teodor Mompó de Feliuenc es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leon Dyguda de Feliuenc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 49 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Teodor Mompó de Feliuenc es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 49.