Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Survey Team (995425) - Revolta United (436390) » 422808668: T39/R2

Copa 422808668 Información oficial sobre el partido 422808668 en Hattrick

30.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

Real Utrera CF Alineación oficial del equipo 'Real Utrera CF' en el partido 4 - 5 Revolta United Alineación oficial del equipo 'Revolta United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Utrera CF Alineación oficial del equipo 'Real Utrera CF' en el partido 2 - 1 Revolta United Alineación oficial del equipo 'Revolta United' en el partido
Tiene suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,3 % 9,0 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Utrera CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Utrera, atacant per l'esquerra al minut 11, va aprofitar el magnífic llançament de Doron Zandberg per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 15 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Utrera. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Kleyton Carapeços xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Cristian Wattenhofer va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 41.
  • 186 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 4 - 4 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Utrera. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Cristian Wattenhofer va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cristian Wattenhofer per poc que no incrementa el marcador al minut 18. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sorin Bondici va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Utrera sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ignacio Balbuena, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 38 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Johan Åkesson del Utrera ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Jean-Philippe Puschhaus va estar a punt de marcar al minut 80 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en José Javier 'Beckenbauer' Valverde probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Revolta United

Goles Goles

  • 151 Minuto 17 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 17, el jugador visitant Armando Brinkman va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Francisco Martín Dello va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 2 al minut 27.
  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Revolta va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 29. Armando Brinkman va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Peter Swärdin de Revolta va fer un bon esprint per escapar-se de Johan Åkesson i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 4. Tot un espectacle!
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Revolta va ser finalitzada des de l'esquerra per Armando Brinkman al minut 78. Els visitants es posaven per davant del marcador: 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Jesús Sisandes quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Eneko Zendegi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alejandro Doz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Martín Dello es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Jesús Sisandes va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.