Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pelayos F.C. (441642) - Nastic (774453) » 422808439: T39/R2

Copa 422808439 Información oficial sobre el partido 422808439 en Hattrick

30.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

Xerez B C.D. Alineación oficial del equipo 'Xerez B C.D.' en el partido 1 - 3 dragonlance C.F. Alineación oficial del equipo 'dragonlance C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xerez B C.D. Alineación oficial del equipo 'Xerez B C.D.' en el partido 2 - 0 dragonlance C.F. Alineación oficial del equipo 'dragonlance C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xerez B C.D.

Goles Goles

  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Jorge Robres trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Pep Torrents va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Xerez se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 200 Minuto 41 (Ocasión de falta): Xerez va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 41, però el xut va anar a parar al pal.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Xerez va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan José Ángel Las Obras va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Alexandre Coruxo va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Penko Kiryazov de Xerez amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Jorge Cabreta no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

dragonlance C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Yiotis Keratzoglou que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de dragonlance eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 33, Yiotis Keratzoglou va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, un xut de Raúl Torres des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jorge Cabreta es va comportar com un juvenil al minut 88 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yiotis Keratzoglou.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Diagur Agirreelexpeitia de dragonlance va abandonar el terreny de joc després de 65 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Raúl Pecina va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ignacio Leizegui ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.