Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

beer and beer (1372934) - Los vigilantes de la barra (1418903) » 422808091: T39/R2

Copa 422808091 Información oficial sobre el partido 422808091 en Hattrick

30.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

beer and beer Alineación oficial del equipo 'beer and beer' en el partido 0 - 3 Los vigilantes de la barra Alineación oficial del equipo 'Los vigilantes de la barra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
beer and beer Alineación oficial del equipo 'beer and beer' en el partido 1 - 0 Los vigilantes de la barra Alineación oficial del equipo 'Los vigilantes de la barra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

beer and beer

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roberto González-Cavada de beer es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roberto González-Cavada es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Los vigilantes de la barra

Goles Goles

  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de vigilantes van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Guayasent Ortiz Marmolejo.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): El vigilantes era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Abel Gruilles va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 136 Minuto 87 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Carlos Paternina es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Guayasent Ortiz Marmolejo per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 87 passava a ser 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): vigilantes van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però Abel Gruilles no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.