Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

marlop (795514) - Totiva Team (435830) » 422807892: T39/R2

Copa 422807892 Información oficial sobre el partido 422807892 en Hattrick

30.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

Los makinilla de afeita Alineación oficial del equipo 'Los makinilla de afeita' en el partido 2 - 6 El Tramoyista Ciego Alineación oficial del equipo 'El Tramoyista Ciego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los makinilla de afeita Alineación oficial del equipo 'Los makinilla de afeita' en el partido 1 - 3 El Tramoyista Ciego Alineación oficial del equipo 'El Tramoyista Ciego' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los makinilla de afeita

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): makinilla s'avançava al marcador al minut 34, després d'un rebot que va caçar en Jesús Pérez de Hurtado per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador Ziya Meşkur de makinilla, després de 38 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luke Irwin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Hugo Maestre Lobo no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

El Tramoyista Ciego

Goles Goles

  • 164 Minuto 36 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Derrick Scheidekoppel de Tramoyista va marcar de penal l'empat al minut 36.
  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Als 42 minuts de partit, Xuan Alcalde de Tramoyista va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 172 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Passats 52 minuts de partit, Tramoyista es va posar per davant amb un 2 - 3 quan 蘇 (Su) 強 (Qiang) es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Jesús Lanao Eizaguirre va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 68, i va fer pujar el 2 - 4 per a Tramoyista.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Jan-Pieter de Jong de Tramoyista va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Al minut 78 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Derrick Scheidekoppel va enviar el seu xut al fons de la porteria: 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Xuan Alcalde va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): 蘇 (Su) 強 (Qiang) de Tramoyista, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!