Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pachon cf (439680) - Piringalla apocaleitors (988910) » 422807823: T39/R2

Copa 422807823 Información oficial sobre el partido 422807823 en Hattrick

30.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

Irun Phoenix Alineación oficial del equipo 'Irun Phoenix' en el partido 3 - 2 Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Irun Phoenix Alineación oficial del equipo 'Irun Phoenix' en el partido 2 - 2 Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,9 % 36,6 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irun Phoenix

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, Hang-Su Lee va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Emili Brotons s'emportà una gran ovació del públic local al minut 79, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 99 (Gol por la izquierda): Al minut 99 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Phoenix va ser Emili Brotons.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Hang-Su Lee hauria d'haver estat gol al minut 41 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 210 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Hang-Su Lee tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Hang-Su Lee de Phoenix va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 43, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Mauro Portillo de Phoenix va intentar batre la porteria rival al minut 50 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Danilo Coa de Phoenix va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26, Florenci Alberola de Phoenix es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 35 (Lesión): Alejandro Cea va sortir coix del terreny de joc, substituït per Carlos Cano. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): Eduardo Arnal de Phoenix va abandonar el terreny de joc després de 57 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alexandre Sisó va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): Phoenix va fer una substitució al minut 60. Adrián Fraguas va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Víctor Sánchez Llorente.

Piringalla apocaleitors

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Eddie Löwensprung va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): apocaleitors va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 39. Florică Toader va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Eddie Löwensprung va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Juan Antonio Macías rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Juan Antonio Macías de apocaleitors va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wespezjan Machniak de apocaleitors va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Claudio Anania.