Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc deportivista (795567) - Hyacinth Boys (1433890) » 422807422: T39/R2

Copa 422807422 Información oficial sobre el partido 422807422 en Hattrick

30.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

Cazapixocas Alineación oficial del equipo 'Cazapixocas' en el partido 2 - 3 Hyacinth Boys Alineación oficial del equipo 'Hyacinth Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cazapixocas Alineación oficial del equipo 'Cazapixocas' en el partido 0 - 1 Hyacinth Boys Alineación oficial del equipo 'Hyacinth Boys' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cazapixocas

Goles Goles

  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, Richard Damay va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Jakub Bradna era molt més ràpid que el defensa Antonio San Sebastián. Al minut 89, el jugador de Cazapixos va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Cazapixos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 32, però el xut de Lucas Branco des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Loup Lion de Cazapixos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Giulio Gravagnoli de Cazapixos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Tahar Mechri va prendre el seu rol al minut 24.

Hyacinth Boys

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Antonio Montalvo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Acorán Orueta va treure un córner llarg cap al segon pal que en Carles Amella, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.
  • 171 Minuto 95 (Gol por el centro): Amb 95 minuts jugats, Manu Defays de Hyacinth va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Loup Lion es va comportar com un juvenil al minut 4 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Acorán Orueta va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 16, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Acorán Orueta al minut 23, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Gabriele Abbiati de Hyacinth va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 26 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Carles Amella quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Paolo Giuliato, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Hyacinth va fer una substitució al minut 88. Alberto Cortejo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Manu Defays.