Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jjap Dreams (1598526) - Celtic de Vigo (47490) » 422806986: T39/R2

Copa 422806986 Información oficial sobre el partido 422806986 en Hattrick

30.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

La Banquisa Futbol Club Alineación oficial del equipo 'La Banquisa Futbol Club' en el partido 0 - 4 Celtic de Vigo Alineación oficial del equipo 'Celtic de Vigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Banquisa Futbol Club Alineación oficial del equipo 'La Banquisa Futbol Club' en el partido 0 - 1 Celtic de Vigo Alineación oficial del equipo 'Celtic de Vigo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Banquisa Futbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Banquisa van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Henning Fyhrgren va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): Banquisa van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 54, però Xavier Marín Alonso va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xavier Marín Alonso de Banquisa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Miguel Juan Martínez Arús s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): El jugador de Banquisa Xavier Marín Alonso va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Valentín Oña va entrar en el seu lloc.

Celtic de Vigo

Goles Goles

  • 174 Minuto 15 (Gol de penalti): Quan passaven 15 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Celtic. En Lorenzo Bercini va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 42 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Celtic. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Petrişor Nour xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Celtic per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 75. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Lorenzo Bercini. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 139 Minuto 77 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Adolfo Medina Fábrega va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Raúl Sintes per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 4

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Cuaiz de Celtic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Alexandre Osinde va sortir coix del terreny de joc, substituït per Miguel Cuaiz. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Adolfo Medina Fábrega, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.