Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Belianes (774926) - Sporting Gijón (489032) » 422806972: T39/R2

Copa 422806972 Información oficial sobre el partido 422806972 en Hattrick

30.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

Belianes Alineación oficial del equipo 'Belianes' en el partido 5 - 7 STEAUA DEL TER Alineación oficial del equipo 'STEAUA DEL TER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Belianes Alineación oficial del equipo 'Belianes' en el partido 2 - 1 STEAUA DEL TER Alineación oficial del equipo 'STEAUA DEL TER' en el partido
Tiene bastante suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,5 % 1,7 % 14,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Belianes

Goles Goles

  • 100 Minuto 38 (Gol de falta): Al minut 38, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Kálmán Majercsik anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 2.
  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Kálmán Majercsik es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Gayo Dorarán de Belianes va aconseguir igualar el partit al minut 80, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Roger Vila va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Óscar Matamala va estar a punt de marcar al minut 71 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Belianes va estar a punt de posar-se per davant al minut 81 però Vito Baldocchi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Vallber del Belianes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Gonzalo Vallber de Belianes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kálmán Majercsik de Belianes es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 103 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Hipòlit Faus va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Rafael Plaza.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Gonzalo Vallber, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Belianes, Óscar Matamala, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Belianes Kálmán Majercsik no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Pedro César Iglesia es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Belianes Gonzalo Vallber va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ģirts Martinsons, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Pedro César Iglesia va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Belianes i 5 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Rafael Plaza de Belianes anava molt fort i col·locat però Pedro César Iglesia no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 6.

STEAUA DEL TER

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Michel Mughini que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a STEAUA.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al 34 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a STEAUA augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Nicola Fumagalli es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Juan Carlos Velarroa va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 3 al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Juan Carlos Velarroa al minut 74, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): Matías Solórzano hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Manuel Payán havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 102, Juan Carlos Velarroa de STEAUA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Nelson David Fola estava fent un bon partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Nelson David Fola va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Michel Mughini de STEAUA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rafael Plaza en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de STEAUA, Marcin Danch, col·locà la pilota just a les mans d'en Rafael Plaza. El marcador: 5 - 5.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Manuel Payán anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a STEAUA.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): El jugador de STEAUA Matías Solórzano no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rafael Plaza es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 7.