Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AAVV Avanzada (121248) - QUALITA ' FCB (1415980) » 422806718: T39/R2

Copa 422806718 Información oficial sobre el partido 422806718 en Hattrick

30.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

A pastar fang Alineación oficial del equipo 'A pastar fang' en el partido 1 - 5 QUALITA ' FCB Alineación oficial del equipo 'QUALITA ' FCB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A pastar fang Alineación oficial del equipo 'A pastar fang' en el partido 1 - 2 QUALITA ' FCB Alineación oficial del equipo 'QUALITA ' FCB' en el partido
Tiene un resultado normal 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,9 % 1,5 % 84,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A pastar fang

Goles Goles

  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): pastar no perdien la fe, i al minut 40 del partit, Karel Pavlovský va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): El jugador de pastar Ernest Rice quasi va assolir l'empat al minut 54 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Víctor Soliveres de pastar va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Diego Andrade va prendre el seu rol al minut 69.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Ricardo Cristian de pastar va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Szymon Kościelak va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Karel Pavlovský va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Kevin Schmid-Geringer no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

QUALITA ' FCB

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 29, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Michael Ryan es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Ndiaga Diallo de QUALITA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Radek Szalewski, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 73, QUALITA va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Enzo Cloâtre.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Zdzisław Peszel va augmentar l'avantatge de QUALITA a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Yair Baicher de QUALITA va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Óscar Sanabria es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): QUALITA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Franjo Kessler va desviar el xut final de Ndiaga Diallo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Ndiaga Diallo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. QUALITA va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Joost Voeteling de QUALITA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.