Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

peñarol en galicia (1590146) - F.C. Temboury (123741) » 422806438: T39/R2

Copa 422806438 Información oficial sobre el partido 422806438 en Hattrick

30.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

peñarol en galicia Alineación oficial del equipo 'peñarol en galicia' en el partido 3 - 0 F.C. Temboury Alineación oficial del equipo 'F.C. Temboury' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
peñarol en galicia Alineación oficial del equipo 'peñarol en galicia' en el partido 2 - 0 F.C. Temboury Alineación oficial del equipo 'F.C. Temboury' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

peñarol en galicia

Goles Goles

  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Antonio Sagües arribés a peus de Linus Cavigelli, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a peñarol el 1 - 0.
  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip peñarol va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Moisés Zabarte va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de peñarol a 3 - 0. Atanas Kalev va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Atanas Kalev va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Atanas Kalev del peñarol ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Bobo Erhardt va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de peñarol la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Linus Cavigelli va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Carlo De Bettio una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Juan Damián Callo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Tevfik Yeldem, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 48 (Lesión leve): Després de 48 minuts jugats, Linus Cavigelli es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Lauren Fika.

F.C. Temboury

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Temboury va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Armendáriz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): Juan Damián Callo de Temboury va abandonar el terreny de joc després de 60 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Michael Voxen va entrar en el seu lloc.