Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lis c.f. (1598893) - Kastell de Kabres K.F. (1370453) » 422806427: T39/R2

Copa 422806427 Información oficial sobre el partido 422806427 en Hattrick

30.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

Lis c.f. Alineación oficial del equipo 'Lis c.f.' en el partido 5 - 2 Kastell de Kabres K.F. Alineación oficial del equipo 'Kastell de Kabres K.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lis c.f. Alineación oficial del equipo 'Lis c.f.' en el partido 1 - 1 Kastell de Kabres K.F. Alineación oficial del equipo 'Kastell de Kabres K.F.' en el partido
Tiene mucha potra 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,5 % 7,0 % 71,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lis c.f.

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, el c.f. va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Yvan Lenfant, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de c.f., Kristopher Sterneder, col·locà la pilota just a les mans d'en Aristoteles Scarpa. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Pepijn Stijger va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Fernando Poeta de c.f. és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 1.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de c.f. Todor Zelenkov no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Aristoteles Scarpa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 1.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Yvan Lenfant de c.f., amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Aristoteles Scarpa en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 2.

Kastell de Kabres K.F.

Goles Goles

  • 164 Minuto 59 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Murilo Chaves va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Murilo Chaves va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Kastell que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jimmy De Haen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Heinrich Salomonsen de Kastell va abandonar el terreny de joc després de 82 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jesús Doni va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Kastell Jesús Doni va intentar enganyar Magno Alexandre Gama Veiga amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Aristoteles Scarpa va xutar fora per a Kastell, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Kastell Jaime Moreno Camara, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Magno Alexandre Gama Veiga. El marcador continuava 3 - 1.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Kastell, Jimmy De Haen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Michał Palik xutant per a Kastell va fer anar la pilota just on la volia, però Magno Alexandre Gama Veiga, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.