Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

World Maccon82 Team (1419618) - fieo (439370) » 422805577: T39/R2

Copa 422805577 Información oficial sobre el partido 422805577 en Hattrick

30.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

Aledros club Alineación oficial del equipo 'Aledros club' en el partido 4 - 1 panathikaimos Alineación oficial del equipo 'panathikaimos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Aledros club Alineación oficial del equipo 'Aledros club' en el partido 3 - 1 panathikaimos Alineación oficial del equipo 'panathikaimos' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aledros club

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tore Barmbek, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Aledros se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 23.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 els aficionats van embogir quan en Heinke Schlittgen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Aledros.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Heinke Schlittgen estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Mario Pérez de Guzmán va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 1 al minut 70.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Aledros va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Will Dickerson progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Aledros va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Jeldrik Schilcher va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Terry Westerink no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

panathikaimos

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 27 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Román Deus.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): panathikaimos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Oskar Prwitz es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, un refús desafortunat de Dan Reinwald, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ignacio Traver no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Després de 77 minuts jugats, Román Deus es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Julià Mascarreras.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Maurice Waeber, en lloc de córrer, relliscava.