Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barrenderos de pueblabruta (1582432) - Mellon CF (798683) » 422805428: T39/R2

Copa 422805428 Información oficial sobre el partido 422805428 en Hattrick

30.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

CORDOBA C.Futbol Alineación oficial del equipo 'CORDOBA C.Futbol' en el partido 0 - 2 Mierdecillas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mierdecillas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CORDOBA C.Futbol Alineación oficial del equipo 'CORDOBA C.Futbol' en el partido 2 - 0 Mierdecillas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mierdecillas F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CORDOBA C.Futbol

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 50 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): David Corders va enviar un xut des de 40 metres al minut 50, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Bart de Jutter no oblidarà el que li va passar durant el minut 83. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hasan Turaç de CORDOBA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, OK potente): Bart de Jutter no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Carlos Jofresa.

Mierdecillas F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Mierdecillas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en István Szrnka.
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Marcos De Backer va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Mierdecillas i marcant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mierdecillas, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Marcos De Backer va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 84, un contraatac del Mierdecillas no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Aldão Laureano perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mierdecillas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alcide De Bianchi va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 80 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Laurent Dauce va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Tudor Petculescu.