Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barrycadiz CF (795527) - FC Churrito (1368896) » 422805138: T39/R2

Copa 422805138 Información oficial sobre el partido 422805138 en Hattrick

30.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

Barrycadiz CF Alineación oficial del equipo 'Barrycadiz CF' en el partido 6 - 5 Oviedo CyL Alineación oficial del equipo 'Oviedo CyL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barrycadiz CF Alineación oficial del equipo 'Barrycadiz CF' en el partido 0 - 1 Oviedo CyL Alineación oficial del equipo 'Oviedo CyL' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrycadiz CF

Goles Goles

  • 103 Minuto 67 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Chacobo Zarzosa va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de BCCF van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Conrado Alberti.
  • 140 Minuto 84 (Gol de contra de falta): El contraatac de BCCF va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Dunãrel Buhoiu va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 3 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El BCCF va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Chacobo Zarzosa la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 243 Minuto 93 (Ocasión de contra por la derecha): BCCF van sortir al contraatac amb encert al minut 93, però Conrado Alberti no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dunãrel Buhoiu de BCCF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rubén Gayán de BCCF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Conrado Alberti no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): A en Miguel Zigüenza de BCCF li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Paio Alborés posant el 4 - 3 a l'electrònic.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Conrado Alberti de BCCF va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de BCCF Rubén Gayán, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Paio Alborés. El marcador continuava 4 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Patroclo Fachuzo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de BCCF Chacobo Zarzosa no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Paio Alborés es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 4.

Oviedo CyL

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Josep Florit que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Oviedo.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Crispín Espel va augmentar l'avantatge de Oviedo a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Robustiano Maza, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 56 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 56 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josep Florit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Iván Prieto de Oviedo anava molt fort i col·locat però Ignasi Bonfill no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Oviedo, Manuel Carou, col·locà la pilota just a les mans d'en Ignasi Bonfill. El marcador: 4 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Ismael del Bosque anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Oviedo.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Eugen Berescu va xutar fora per a Oviedo, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Robustiano Maza de Oviedo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ignasi Bonfill en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.