Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.TRONIC (1586209) - Cervatillos F.C (1437836) » 422805035: T39/R2

Copa 422805035 Información oficial sobre el partido 422805035 en Hattrick

30.01.2013 12:00:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

F.C.TRONIC Alineación oficial del equipo 'F.C.TRONIC' en el partido 2 - 1 Cervatillos F.C Alineación oficial del equipo 'Cervatillos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C.TRONIC Alineación oficial del equipo 'F.C.TRONIC' en el partido 4 - 2 Cervatillos F.C Alineación oficial del equipo 'Cervatillos F.C' en el partido
Tiene mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,9 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.TRONIC

Goles Goles

  • 112 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del F.C.TRONIC s'esgargamellaven dempeus per esperonar Giuseppe Murgia que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 54 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 103 (Gol por la izquierda): Els seguidors del F.C.TRONIC contenien la respiració mentre en Krystian Kochman s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Petar Kichev va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Cervatillos F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): Cervatillos agafava avantatge al minut 16 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jérôme Péné amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, un refús desafortunat de Paolo Pellungrini, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Raúl Matas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 284 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Al minut 27 de joc, Patrick Beaugrand de Cervatillos va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 77, quan en Suso Aballe va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Es duien 79 minuts de partit jugats quan Raúl Matas va estar a punt de posar per davant a Cervatillos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Paolo Pellungrini va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Annunziato Di Canio quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Cervatillos va fer una substitució al minut 34. George Minutto va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Patrik Cifra.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Enrique Torres Losada, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.