Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Amurga (487769) - Rápido da Corredoira (1337869) » 422804579: T39/R2

Copa 422804579 Información oficial sobre el partido 422804579 en Hattrick

30.01.2013 12:15:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

C.F. Amurga Alineación oficial del equipo 'C.F. Amurga' en el partido 5 - 3 BLACK METAL Alineación oficial del equipo 'BLACK METAL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Amurga Alineación oficial del equipo 'C.F. Amurga' en el partido 1 - 2 BLACK METAL Alineación oficial del equipo 'BLACK METAL' en el partido
Tiene mucha potra 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,8 % 36,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Amurga

Goles Goles

  • 104 Minuto 65 (Gol de penalti): Amurga aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Gian Luigi Della Casa al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, Amurga aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Dinís López va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Javier Ruiz va entorpir al marcador d'en Adrián Márquez Montes per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 202 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Amurga va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 56 que Sergio Datué no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jorge Vázquez Villarreal haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Amurga al minut 72.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Amurga Gian Luigi Della Casa va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Sergio Datué va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 2
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Adrián Márquez Montes va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Sebastià Guardiola va xutar fora per a Amurga, el marcador es va quedar igual: 4 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Javier Ruiz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a Amurga.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Andrés Marcelo Acosta de Amurga va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 3.

BLACK METAL

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): En Bartłomiej Czernikowski donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 9 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Dariusz Majnusz va aprofitar un error defensiu al minut 37, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a BLACK.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Rudolf Božajić va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): João César Rodrigues Pacheco de BLACK va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 40 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Franz Krasno, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 57 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BLACK va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Alberto Somalo de BLACK, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 67, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 104 (Ocasión de contra por la izquierda): El BLACK va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 104, però en Dariusz Majnusz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Lezcano de BLACK va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Alberto Somalo de BLACK va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de BLACK Dariusz Majnusz, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Andrés Marcelo Acosta. El marcador continuava 4 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de BLACK Paco Pajareles no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Andrés Marcelo Acosta es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de BLACK, Alberto Del Río, col·locà la pilota just a les mans d'en Andrés Marcelo Acosta. El marcador: 5 - 3.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Adrián Lezcano de BLACK va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.