Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Magister C.F. (1413985) - FCPUERTOLLANO20 (123978) » 422804168: T39/R2

Copa 422804168 Información oficial sobre el partido 422804168 en Hattrick

30.01.2013 12:15:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

Magister C.F. Alineación oficial del equipo 'Magister C.F.' en el partido 0 - 6 PUB ATOPE C.F. Alineación oficial del equipo 'PUB ATOPE C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Magister C.F. Alineación oficial del equipo 'Magister C.F.' en el partido 0 - 7 PUB ATOPE C.F. Alineación oficial del equipo 'PUB ATOPE C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magister C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paul Claux de Magister va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Era el minut 82 quan després d'una dura entrada, el jugador Danilo Milošević de Magister s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Després de 85 minuts, Magister va veure com el seu jugador Štefan Mičák havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Adolfo Viurra entraria per ocupar el seu lloc.

PUB ATOPE C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 2 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de ATOPE. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Josema García Palacios xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Diego Armando Inistarte de ATOPE l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 24 de partit.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Aurélien Le Moal, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Koen Mariën va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 184 Minuto 83 (Gol de penalti): Passaven 83 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Diego Armando Inistarte va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Władysław Kolber va aprofitar un error defensiu al minut 84, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 6 al marcador per a ATOPE.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mats Håkansson de ATOPE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): Serafí Mortés va sortir coix del terreny de joc, substituït per Adrián Guadalix. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.