Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Petorros (310384) - NL COLINES (122279) » 422803590: T39/R2

Copa 422803590 Información oficial sobre el partido 422803590 en Hattrick

30.01.2013 12:15:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

F.C. Petorros Alineación oficial del equipo 'F.C. Petorros' en el partido 0 - 4 Cagones F.C. Alineación oficial del equipo 'Cagones F.C.' en el partido
0 / 1 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 3
0 / 0 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 2
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
0 Evento 51xTarjetas 1
2 Evento 09xLesiones 0
69 % Posesión 45' 31 %
79 % Posesión 90' 21 %
Atacar por bandas Nivel de táctica: 11Nivel de táctica: 11 Táctica Normal
F.C. Petorros Alineación oficial del equipo 'F.C. Petorros' en el partido 0 - 4 Cagones F.C. Alineación oficial del equipo 'Cagones F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Petorros Alineación oficial del equipo 'F.C. Petorros' en el partido 2 - 0 Cagones F.C. Alineación oficial del equipo 'Cagones F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Petorros

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 100 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Diego Torienzo va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jorge Asensi va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Rémy Boyer.
  • 093 Minuto 109 (Lesión (no subst.)): Quan Valentino Wiegel va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 109, Petorros sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Muammer Ergiden, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Joaquín Horaicoechea, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, José Romero Ramos va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Petorros i 0 - 0 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Piotr Franiak de Petorros anava molt fort i col·locat però José Romero Ramos no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Petorros Abel Haya va intentar enganyar José Romero Ramos amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 1.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Nicolas Brière de Petorros va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Petorros Diego Torienzo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de José Romero Ramos. El marcador continuava 0 - 3.

Cagones F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Cagones va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Telémaco Cendón va quedar-se sol davant el porter Piotr Franiak, però aquest va poder aturar el xut.
  • 219 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Telémaco Cendón va poder marcar per a Cagones en un servei de cantonada picat per en Jorge Cortés Valiente quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José Suanzes que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Txurio Zumaran s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Jorge Cortés Valiente de Cagones, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Piotr Franiak en un bon llançament des del punt fatídic. 0 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Cagones, José Suanzes, col·locà la pilota just a les mans d'en Piotr Franiak. El marcador: 0 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): José Romero Ramos va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 0 - 2.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Cagones Javier Pablo Pujol no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Piotr Franiak es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 0 - 3.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): En Telémaco Cendón anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 0 - 4 per a Cagones.