Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los xp224 (312797) - Talleda FC (440028) » 422802009: T39/R2

Copa 422802009 Información oficial sobre el partido 422802009 en Hattrick

30.01.2013 12:15:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

La classe dels girasols Alineación oficial del equipo 'La classe dels girasols' en el partido 1 - 2 KBPINEDA Alineación oficial del equipo 'KBPINEDA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La classe dels girasols Alineación oficial del equipo 'La classe dels girasols' en el partido 1 - 4 KBPINEDA Alineación oficial del equipo 'KBPINEDA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La classe dels girasols

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de girasols la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Luigi Alippi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de girasols se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): Héctor Zornoza de girasols va abandonar el terreny de joc després de 23 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ache Reves va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en José Criado no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Luigi Alippi, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

KBPINEDA

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a KBP prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Tiberio Daltin.
  • 109 Minuto 58 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Tiberio Daltin després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de girasols Aurelio Bodaño, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 116 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de KBP va ser finalitzada des de l'esquerra per Radosław Kukałowicz al minut 116. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): KBP va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rafa Torroba va desviar el xut final de Agripino Néri després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Agripino Néri, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Agripino Néri va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): René Mahlzeit de KBP, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 74, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 95 (Ocasión por el centro): Agripino Néri va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 95, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rafa Torroba va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 101 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 101 va fer que Yasser Yaaich de KBP hagués d'abandonar el terreny de joc. Marian Siciński va entrar al terreny de joc per suplir-lo.