Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Mancos (311501) - Corazones FC (1457922) » 422801483: T39/R2

Copa 422801483 Información oficial sobre el partido 422801483 en Hattrick

30.01.2013 12:15:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

Palamos fever Alineación oficial del equipo 'Palamos fever' en el partido 4 - 3 Club Polideportivo Alcosa Alineación oficial del equipo 'Club Polideportivo Alcosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Palamos fever Alineación oficial del equipo 'Palamos fever' en el partido 4 - 3 Club Polideportivo Alcosa Alineación oficial del equipo 'Club Polideportivo Alcosa' en el partido
Tiene un resultado normal 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,6 % 22,9 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palamos fever

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Després de 40 minuts de partit, Loutfi Alaoui igualava per Palamos en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 138 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Rafael Sierra la va rematar Loutfi Alaoui amb una magnífica volea que va fer pujar per a Palamos el 2 - 3.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Polideportivo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Carlo Zangrandi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Palamos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 86.
  • 123 Minuto 106 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 106 gràcies a la jugada de Riccardo Causarano, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): Al minut 101, Riccardo Causarano arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristian Orán.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Després de 76 minuts jugats, Josep Maria Escandell es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Entrambasaguas.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Loutfi Alaoui probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 93 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Kristian Rakvaag, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Club Polideportivo Alcosa

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Polideportivo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Zachariah Bresnihan va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Polideportivo agafava avantatge al minut 42 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Raúl Peña amb mestria.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jorge Bello de Polideportivo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 44 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Polideportivo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jorge Bello, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, el Polideportivo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Raúl Peña s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Jorge Bello quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Juan Entrambasaguas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Polideportivo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 88, quan Santiago Vivo va quedar-se sol davant el porter Juan Entrambasaguas, però aquest va poder aturar el xut.