Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atleticos Moskoskayas (433789) - Steaua Oxigenada (489024) » 422801186: T39/R2

Copa 422801186 Información oficial sobre el partido 422801186 en Hattrick

30.01.2013 12:15:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

Atleticos Moskoskayas Alineación oficial del equipo 'Atleticos Moskoskayas' en el partido 0 - 2 Sj.F.C Alineación oficial del equipo 'Sj.F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atleticos Moskoskayas Alineación oficial del equipo 'Atleticos Moskoskayas' en el partido 0 - 1 Sj.F.C Alineación oficial del equipo 'Sj.F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atleticos Moskoskayas

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Moskoskayas sortien al contraatac. La falta llançada per Friedhold Harper va sortir força alta sense massa perill.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Friedhold Harper va estar a punt d'empatar per a Moskoskayas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Amancio Santigosa va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Angelo Perrucci no s'ho podia creure.

Sj.F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Passats 22 minuts de partit, Sj.F.C es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Alfons Banús es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 137 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Alfons Banús la va convertir en gol amb un remat de cap en Hugo Rivero tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 53 el marcador es va actualitzar: 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mert Yarcı.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Sj.F.C va fer una substitució al minut 25. Rafael Larralde va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ferrán Antolínez.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Alfredo Solana ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Mert Yarcı probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.