Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olimpiakos del Otero (1592384) - Esperanza F.S. (775363) » 422801042: T39/R2

Copa 422801042 Información oficial sobre el partido 422801042 en Hattrick

30.01.2013 12:15:00
Copa: Temporada 39 / Ronda 2

Olimpiakos del Otero Alineación oficial del equipo 'Olimpiakos del Otero' en el partido 1 - 5 Esperanza F.S. Alineación oficial del equipo 'Esperanza F.S.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Olimpiakos del Otero Alineación oficial del equipo 'Olimpiakos del Otero' en el partido 0 - 3 Esperanza F.S. Alineación oficial del equipo 'Esperanza F.S.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olimpiakos del Otero

Goles Goles

  • 103 Minuto 59 (Gol por la derecha): Els seguidors del Olimpiakos van tornar a saltar d'alegria al minut 59. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Mick Hofstede que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Olimpiakos, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Adrián Muñoz Ybarra va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Olimpiakos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Olivier Pézet va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stefan Huemer de Olimpiakos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 12 (Tirita): Passats 12 minuts de joc, en Jesús Férez de Olimpiakos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Ferran Compte ocupà el lloc d'en Jordà Calderó al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de Olimpiakos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Esperanza F.S.

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, Esperanza es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Luis Idiolo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 28 de partit va donar a Esperanza l'avantatge per 0 - 2. Ricardo Isasola en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Luis Idiolo va aprofitar un error defensiu al minut 29, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Esperanza.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en 邱 (Qiu) 平豪 (Pinghao) de Esperanza l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 66 de partit.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): En Lars Anders Hermansen va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ken Dumonceau la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Ken Dumonceau, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 56 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Esperanza va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 284 Minuto 63 (Ocasión de penalti): Ken Dumonceau de Esperanza va fallar un penal al minut 63, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Fèlix Esteller de Esperanza va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 72 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Ken Dumonceau va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): Després de 76 minuts, Esperanza va veure com el seu jugador 邱 (Qiu) 平豪 (Pinghao) havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Romain Roubin entraria per ocupar el seu lloc.